Εκτύπωση

Κολύμβηση το Άθλημα του Καλοκαιριού

Σάββατο, 18 Ιούνιος 2016 22:52. Αναρτημένο Αθλήματα

Κολύμβηση το Άθλημα του ΚαλοκαιριούΗ κολύμβηση εκτιμήθηκε από την αρχαιότητα ως μέσο φυσικής άσκησης και ψυχαγωγίας. Τα στυλ κολύμβησης που έχουν επικρατήσει είναι τέσσερα με το καθένα να έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και είναι: το ελεύθερο, η πεταλούδα, το πρόσθιο και το ύπτιο.

Εκτύπωση

KaJuKenBo The Original M.M.A. Self - Defense Method

Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 22:40. Αναρτημένο Αθλήματα

KaJuKenBo The Original M.M.A. Self - Defense MethodΡωτάει κάποιος φίλος : «…Πως την λένε την πολεμική τέχνη που κάνεις;…». Απαντώ: «…KaJuKenBo…». Καλά μου λέει «…τι τέχνη είναι αυτή με τέτοιο όνομα;…». Απάντηση : «…είναι Μικτή Πολεμική Τέχνη (M.M.A.) και το όνομα είναι τα τέσσερα αρχικά από την κάθε μία…». «…Σοβαρά μιλάς και από πού είναι;…». «…Ε … αφού θέλεις να μάθεις κάτσε να σου πω την ιστορία της…».

Εκτύπωση

Η ιστορία του ποδηλάτου

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015 23:06. Αναρτημένο Αθλήματα

Η ιστορία του ποδηλάτουΠοδήλατο: ισορροπία σε δύο ρόδες! Μία μεγάλη εφεύρεση που τη χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ποιά λοιπόν η ιστορία του ποδηλάτου; Δείτε!

Κάνουμε βόλτες, μικροί και μεγάλοι, μεταφερόμαστε από το ένα μέρος στο άλλο, ιδρώνουμε, και ενίοτε... πέφτουμε και χτυπάμε! Όλα επάνω σε μια σέλα, καβάλα στο ποδήλατο μας!!

Εκτύπωση

Πολεμικές Τέχνες- Μια πολύ καλή εναλλακτική λύση

Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 20:35. Αναρτημένο Αθλήματα

Πολεμικές Τέχνες- Μια πολύ καλή εναλλακτική λύσηΑς το παραδεχτούμε, για κάποιους από εμάς η "ρουτίνα" του γυμναστηρίου, οι ασκήσεις με βάρη και η πολύωρη χρήση όλων αυτών των μηχανημάτων δεν είναι και τόσο ελκυστική. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια πρακτική εναλλακτική λύση που θα σας οδηγήσει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, θα γυμνάσει όλο το σώμα σας και θα βελτιώσει την ισορροπία και τον συντονισμό σας. Αυτή η εναλλακτική λύση είναι οι πολεμικές τέχνες.

Εκτύπωση

Orienteering ... Περιπέτεια για όλους

Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 19:44. Αναρτημένο Αθλήματα

orienteeringΤο orienteering είναι ένα δημοφιλές άθλημα στη Βόρεια Ευρώπη στο οποίο νέοι και ενήλικες βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση μέσα από την πρόκληση της εύρεσης σταθμών ελέγχου σε όμορφες γεωγραφικές περιοχές, δάσους και βοσκοτόπων.

Εκτύπωση

Αerofight: όχι απλά ένα μάθημα γυμναστικής

Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 15:01. Αναρτημένο Αθλήματα

Αerofight: όχι απλά ένα μάθημα γυμναστικήςIt's all about the blood ,the sweat the tears!!!!!!!!λέει μια παλιά ρήση την οποία ενστερνίζομαι και χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου αλλά και στα ομαδικά προγράμματα γυμναστηρίων που διεξάγω, κυρίως όμως στο Αerofight.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε με βάση το tae box και έχει εξελιχθεί

Εκτύπωση

Η ταχύτητα στους τενίστες

Σάββατο, 28 Ιούνιος 2014 20:21. Αναρτημένο Αθλήματα

Η ταχύτητα στους τενίστεςΌποτε παρευρισκόμαστε σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα εντυπωσιαζόμαστε από την τεχνική ικανότητα, την φαινομενική άνεση των κινήσεων και συχνά την αίσθηση της δύναμης που διακρίνεται στους παίκτες.

Εκτύπωση

Πρόγραμμα «Πιλότος» Για Βάρη & Bodybuilding.Μέρος 3ο

Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 18:14. Αναρτημένο Αθλήματα

Θα δώσουμε ένα πρόγραμμα απευθυνόμενο σε παιδιά που βρίσκονται ακόμα στα πρώτα σκαλιά της ενασχόλησής τους με το bodybuilding προκειμένου να έχουν ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα αρχίζουν χτίζουν την διάπλασή τους και να δώσουν τα πρώτα σχήματα στο σώμα τους.Θα ακολουθήσουν κι άλλα,πιο εξειδικευμένα, προς το παρόν οι ασκήσεις αυτές θα ωφελήσουν οποιονδήποτε θέλει να φτιάξει μια καλή φυσική κατάσταση προκειμένου να εισέλθει στα...ενδότερα των βαρών


FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip