Εκτύπωση

Πώς μπορώ να χάσω 10 κιλά στα 40 μου;

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 20:09. Αναρτημένο Γυναίκα

Πώς μπορώ να χάσω 10 κιλά στα 40 μου;H σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε μία ωραία κυρία που επιθυμεί να γίνει ακόμη ωραιότερη.

Η ηλικία των 40 για μια γυναίκα είναι κάτι σαν ορόσημο.

Εκτύπωση

Βάρη & Γυναίκα : 6 Λόγοι να τα εντάξεις στο πρόγραμμά σου !

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 20:27. Αναρτημένο Γυναίκα

Βάρη & Γυναίκα : 6  Λόγοι να τα εντάξεις στο πρόγραμμά σου !«Δε θέλω να φουσκώσω &να γίνω σαν τον Σβαρτζενέγκιερ!»..Είναι η πιο συχνή φράση που ακούγεται από τις γυναίκες που ξεκινούν να γυμνάζονται. Οι περισσότερες πιστεύουν πως αν εντάξουν ένα πρόγραμμα βαρών στις προπονήσεις τους τότε θα αρχίσουν να θυμίζουν bodybuilders που- μεταξύ μας- μακάρι να ήταν τόσο εύκολο!

Εκτύπωση

Το τριαδικό σύστημα σε γυναίκες αθλήτριες

Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 16:53. Αναρτημένο Γυναίκα

Το τριαδικό σύστημα σε γυναίκες αθλήτριεςΤο τριαδικό σύστημα στις γυναίκες αθλήτριες, περιγράφει τη συνύπαρξη τριών ξεχωριστών κλινικών συνθηκών. Αρχικά, οι 3 όροι και περιελάμβαναν τις διατροφικές διαταραχές, την αμηνόρροια και την οστεοπόρωση.

Εκτύπωση

Στητοί γλουτοί και πώς να τους αποκτήσετε

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 22:11. Αναρτημένο Γυναίκα

Στητοί Γλουτοί Και Πώς Να Τους ΑποκτήσετεΧωρίς αμφιβολία, οι στητοί και τονισμένοι γλουτοί είναι μια δύσκολη προσπάθεια.Ποιά από μας δεν θα ήθελε σφιχτούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς; Η περιοχή αυτή αποτελεί μια αποθήκη λίπους, περιέχοντας άφθονα λιποκύτταρα. Πού σκοπεύει όμως το λίπος στη συγκεκριμένη περιοχή;

Εκτύπωση

Στητό στήθος για γυναίκες: οι καλύτερες ασκήσεις

Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 12:14. Αναρτημένο Γυναίκα

Στητό στήθος για γυναίκες: οι καλύτερες ασκήσειςΓια να βοηθήσετε το στήθος σας να μείνει στητό για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται θα πρέπει να κάνετε δυό πράγματα κυρίως:

1. Tο πιο σημαντικό είναι να γυμνάζετε συστηματικά τους θωρακικούς σας μύες.

Εκτύπωση

Μετράει πραγματικά το σεξ ως σωματική άσκηση;

Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2015 21:13. Αναρτημένο Γυναίκα

Μετράει πραγματικά το σεξ ως σωματική άσκηση;Έρευνα ήδη έχει δείξει ότι οι γυναίκες που ασκούνται τακτικά έχουν μια πιο σεξουαλικά ενεργή ζωή, φτάνουν σε οργασμό πιο γρήγορα και ερεθίζονται πιο εύκολα από ότι οι γυναίκες που ακολουθούν μια καθιστική ζωή. Μια καλύτερη καρδιαγγειακή κατάσταση και περισσότερη μυϊκή δύναμη οδηγεί επίσης σε ένα πιο περιπετειώδεις σεξ.

Εκτύπωση

10 Λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες πρέπει να κάνουν βάρη

Κυριακή, 31 Μάιος 2015 21:59. Αναρτημένο Γυναίκα

10 Λόγοι Για Τους Οποίους Οι Γυναίκες Πρέπει Να Κάνουν ΒάρηΗ γυμναστική με βάρη είναι ένα παρεξηγημένο είδος εκγύμνασης για τις γυναίκες.

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης "βάρη" έρχονται στο μυαλό τους αντιαισθητικά φουσκωμένα σώματα, χωρίς ίχνος θηλυκότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα αποφεύγουν ενώ επιμένουν να "λιώνουν" ατέλειωτες ώρες στους διαδρόμους και στεπ προκειμένουν να αποκτήσουν ένα σώμα σφιχτό και καλογραμμωμένο.

Εκτύπωση

Ο δεκάλογος της κυτταρίτιδας και πως αντιμετωπίζεται

Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 22:24. Αναρτημένο Γυναίκα


Ο δεκάλογος της κυτταρίτιδας και πως αντιμετωπίζεταιΗ κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα γυναικείο που υπολογίζεται ότι <<χτυπά>> οκτώ στις δέκα γυναίκες από την εφηβική ακόμη ηλικία και τις συντροφεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Τα περιττά κιλά δεν φαίνεται να παίζουν κανένα ρόλο στην εμφάνιση της,

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip