Εκτύπωση

Γυμναστική… για κάθε ηλικία

Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 21:37. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Γυμναστική… για κάθε ηλικίαΈνας υγιής οργανισμός σε ένα καλοσχηματισμένο σώμα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κάποιων, αλλά ζητούμενο για κάθε ηλικία. Τι είδους, όμως, άσκηση να επιλέξετε σε κάθε φάση της ζωής σας και πώς θα ανταποκριθούν τα οστά και οι μύες σας στην απόφασή σας αυτή.

Εκτύπωση

Γυναίκες και άσκηση με βάρη…

Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 00:03. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Γυναίκες και άσκηση με βάρη…Ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους μυϊκής ενδυνάμωσης και τόνωσης είναι τα βάρη και γενικότερα οι ασκήσεις με αντιστάσεις, λάστιχα και μηχανήματα, ή ακόμα απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας ως αντίσταση το βάρος του ίδιου σας του σώματος.

Εκτύπωση

Φθινόπωρο... Επιστροφή στη φυσική κατάσταση

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 09:22. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής


 Φθινόπωρο... Επιστροφή στη φυσική κατάστασηΗ επιστροφή στους ρυθμούς του φθινοπώρου, μετά από ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο αυξημένη δουλειά στο γραφείο αλλά και ανάκτηση των δραστηριοτήτων που γεμίζουν την ημέρα μας με ενέργεια και καλή διάθεση μετά από αυτό: Ανανέωση της εγγραφής στο γυμναστήριο, ενασχόληση με κάποιο νέο άθλημα ή hobby, ή έστω καθιέρωση ενός

Εκτύπωση

Aφήστε την ξαπλώστρα…

Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017 14:22. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Aφηστε την ξαπλώστρα…Το καλοκαίρι για τους περισσότερους από εμάς είνα η πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου και δυστυχώς η πιο μικρή. Ήλιος, υψηλές θερμοκρασίες, διακοπές, θάλασσα και διασκέδαση σε όμορφα beach bars. Όλοι λατρεύουμε να αρχίζουμε τη μέρα μας στην παραλία με έναν freddo, να συνεχίζουμε με παγωμένες μπύρες και snacks και να την κλείνουμε με δροσιστικά cocktails.

Εκτύπωση

Γυμναστική στο νερό

Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 21:16. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Γυμναστική στο νερόΗ γυμναστική στο νερό και το κολύμπι είναι οι ιδανικότερες επιλογές για εύκολη και ευχάριστη ανάπλαση της σιλουέτας.

Ως άσκηση αντοχής, η κολύμβηση γυμνάζει τους μυς συμμετρικά, βελτιώνει την αναπνοή και δυναμώνει το καρδιαγγειακό σύστημα. Επιπλέον, «λύνει»

Εκτύπωση

Τα σπορ του καλοκαιριού

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 21:14. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Τα σπορ του καλοκαιριούΤo καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα πρόκειται να περάσετε αρκετές ώρες στη θάλασσα και την παραλία χαλαρώνοντας. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας! Μαθαίνοντας ένα νέο σπορ -εκτός από το κολύμπι-, γυμνάζετε το σώμα σας, ενώ ταυτόχρονα περνάτε το χρόνο

Εκτύπωση

Γυμναστική... στο σπίτι

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 19:55. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής

Γυμναστική... στο σπίτιΚάτι ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος, κάτι η έλλειψη οικονομικών πόρων, αναγκάστηκες να κόψεις το γυμναστήριο. Έτσι αγχώνεσαι πλέον καθημερινά σε κάθε μπουκιά φαγητού που τρως μην τυχόν κι αποκτήσεις πάλι το σωσίβιο γύρω από τη μέση που με τόσο κόπο έχασες.

Εκτύπωση

Aνοιξιάτικη... γυμναστική

Κυριακή, 05 Μάρτιος 2017 17:18. Αναρτημένο Τρόπος Ζωής


Aνοιξιάτικη…… γυμναστικήΜπορεί ο καιρός να μην έχει αποφασίσει ποια εποχή θέλει να εκπροσωπήσει και να προκαλεί διαταραχές , αλλά η γκαρνταρόμπα κάθε ένα από εμάς έχει αρχίσει ήδη να ανανεώνεται.

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip