Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 21:36. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας

tipΕίναι αποδεδειγμένο πως η έλλειψη της βιταμίνης C επηρεάζει την απόδοση στην άσκηση!

Η έντονη άσκηση αυξάνει την κατανάλωση του οξυγόνου μέχρι 10-15 φορές, καθώς και τη ροή των ηλεκτρονίων στην αναπνευστική αλυσίδα. Το αποτέλεσμα είναι η επιτάχυνση του ρυθμού παραγωγής ελευθέρων ριζών και η αύξηση του οξειδωτικού στρες στα μυϊκά και άλλα κύτταρα.

Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 17:50. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΜελέτες στη Σοβιετική Ένωση (όπου το πρόβλημα της εργασιακής μόλυνσης από βαρέα μέταλλα είχε λάβει διαστάσεις), έδειξαν ότι η πηκτίνη μήλου έχει την ικανότητα να δεσμεύει στον πεπτικό σωλήνα βαρέα μέταλλα και να τα αποβάλλει από το σώμα.

Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 18:40. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ --> Προστασία κατά του καρκίνου!

Οι ποικιλίες των κόκκινων και ροζ γκρέιπφρουτ, είναι πλούσιες σε λυκοπένιο, το οποίο είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του προστάτη.

Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 18:40. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΗ ανεπάρκεια σεληνίου προκαλεί κόπωση!

Έρευνες έχουν δείξει πως η ανεπάρκεια σεληνίου συνοδεύεται από αλλοίωση κυτταρικών μεμβρανών, συσσώρευση ελευθέρων ριζών, μυϊκή αδυναμία, καρδιακή δυσλειτουργία και επίμονη κόπωση!


Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 18:39. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΜελέτες καταδεικνύουν ότι οι καπνιστές, συγκριτικά με τους μη καπνιστές αλλά και τους πρώην καπνιστές, έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμινών και συγκεκριμένα βιταμίνης C, E και Β12. Ειδικότερα για τη βιταμίνη C, ενδεικτικά ένα τσιγάρο καταστρέφει 25-100 mg βιταμίνης.

Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 18:38. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΗλιόσποροι (βιταμίνες Β2, Β3, Β6, Ε, κάλιο, ψευδάργυρος)

Η θεραπευτική τους δράση βασίζεται στον ψευδάργυρο που περιέχουν. Το συγκεκριμένο στοιχείο βελτιώνει τη λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων, προλαμβάνει την εκδήλωση άλλων συμπτωμάτων και βοήθα στην ταχύτερη ανάρρωση!

Εκτύπωση

Η συμβουλή της ημέρας

Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 18:36. Αναρτημένο Η συμβουλή της ημέρας


tipΕπιστημονική έρευνα, με επικεφαλής Έλληνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση τροφών που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συνδέεται με καλύτερη μνήμη και λειτουργία του νου. Επίσης η μελέτη διαπίστωσε ότι μεταξύ των υγιών ανθρώπων, όσοι ακολουθούσαν πιο πιστά τη λήψη ωμέγα -3

FacebookTwitter

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip