Εκτύπωση

ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

28 Απρίλιος 2017. Αναρτημένο Επικαιρότητα

 ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Με εξαιρετική επιτυχία άνοιξε η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWONDO ITF στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Η συγκομιδή της ελληνικής αποστολής ήταν 2 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια, αριθμός που θεωρείται άκρως ικανοποιητικός για την κορύφωση των αγώνων το επόμενο διήμερο.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Στέλιος Μαρίνης στα TUL (σκιαμαχίες) στην κατηγορία του πρώτου νταν και ο Νετκίδης Κωνσταντίνος στη κατηγορία του δεύτερου νταν.

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν η Δέσποινα Μαραζάκη στην κατηγορία του τρίτου νταν, ο Κωνσταντίνος Σγουμπόπουλος στην κατηγορία silver 5νταν και ο Χρυσόστομος Μποζίνης στην κατηγορία silver 6 νταν.

Όσον αφορά τα χάλκινα μετάλλια, στην Ελλάδα τα χάρισαν ο Παναγιώτης Ντόβας στην κατηγορία ανδρών 4 νταν, η Ιωάννα Κωστοπούλου στην κατηγορία silver 4 νταν, η Ελπίδα Κοσμίδου Ελπίδα στην κατηγορία silver 1 νταν, ένα ομαδικό silver και ένα ομαδικό εφήβων.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Παναγιώτης Φίτζιος εξέφρασε την ικανοποίηση του και την αισιοδοξία του για τις επόμενες ήμερες, ειδικά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

FacebookTwitter