Εκτύπωση

Τα νέα X16+ Purechaos και MESSI 16+ Pureagility έρχονται να συμπληρώσουν τη ποδοσφαιρική συλλογή Turbocharge της adidas

31 Μάρτιος 2017. Αναρτημένο Επικαιρότητα

- Το εκρηκτικό X16+ Purechaos θα φορεθεί από παίκτες όπως ο Bale, ο Muller και ο Suarez -

- Το MESSI 16+ Pureagility έρχεται με ξεχωριστή εμφάνιση σε χρυσές και μαύρες αποχρώσεις –

X16+ Purechaos                  MESSI16+Pureagility                                                                                                                                               

Η adidas, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, παρουσιάζει τις επόμενες προσθήκες στην ποδοσφαιρική συλλογή Turbocharge. Το X16+ Purechaos και το MESSI 16+ Pureagilityέρχονται με τις κορυφαίες τεχνολογίες της adidasκαι με designπου κλέβει τις εντυπώσεις, εντός και εκτός γηπέδων.

Το νέο TurbochargeX16+ Purechaos, θα φορεθεί από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Gareth Bale, Thomas Müller και Luis Suárez. Στα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του παπουτσιού είναι τα εντυπωσιακά πράσινα χρώματα και οι τεχνολογίες της adidasπου κάνουν το νέο TurbochargeX16+ Purechaos ασταμάτητο, όπως το NONSTOPGRIP (NSG) φινίρισμα για ασύγκριτο κοντρόλ, το PURECUTSOCKSYSTEMμε κρυφά κορδόνια κάτω από το εξωτερικό στρώμα για καλύτερη επαφή με τη μπάλα και το SPRINTFRAMEστην εξωτερική σόλα για σταθερότητα ακόμα και στις πιο απότομες κινήσεις.

Το Turbocharge X16+ Purechaos θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Stadium με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, Cage με όλα τα χαρακτηριστικά του stadium αλλά μαλακότερη γόμα στην εξωτερική σόλα και το Street σε γκρι αποχρώσεις με σόλα BOOST για lifestyle εμφανίσεις διατηρώντας το ποδοσφαιρικό look.

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά Turbochargeείναι το MESSI 16+ Pureagility, φτιαγμένο πάνω στο ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού του LeoMessi, που θα φορεθεί από τον πέντε φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. Tο νέο MESSI 16+ ντύθηκε με χρυσό στο επάνω μέρος και μαύρο PURECUTSOCKSYSTEM για απόλυτη εφαρμογή. Διαθέτει SPRINTFRAME στην εξωτερική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα στις αλλαγές κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα και AGILITYKNIT που εξασφαλίζει τη μαλακή φόρμα του παπουτσιού από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα φορεθεί.

 

Βρες τα νέα Turbocharge X16 και MESSI 16 από 31 Μαρτίου στα adidas Stores, σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών καθώς και στο www.adidas.gr.

FacebookTwitter