Εκτύπωση

Παυλίδης Βασίλης

17 Σεπτέμβριος 2016. Αναρτημένο Συνεργάτες

Σπουδαστής στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ)

Προπονητής αντισφαίρισης (tennis)

Παυλίδης ΒασίληςΟ Παυλίδης Βασίλης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα , στις 15 Αυγούστου του 1990. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο γενικό λύκειο Πτολεμαΐδας και ακολούθησε τις σπουδές στο Α.Τ.Ε.Ι.Θ ως διαιτολόγος – διατροφολόγος. Ασχολείται ενεργά με την προσωπική συμβουλευτική στο κλάδο της διατροφής.

Υπήρξε αθλητής της αντισφαίρισης και πλέον προπονητής, σε παιδιά εφήβους και ενήλικες, παρέχοντας παράλληλα συμβουλές και προγράμματα διατροφής τόσο σε αθλητές όσο και σε μη αθλητές.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ομίλου αντισφαίρισης Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011. Επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορα summer youth camps  στη Θεσσαλονίκη ως διοργανωτής , σύμβουλος διατροφής και προπονητής tennis.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ :

·         Παχυσαρκία και διαβήτης τύπου 2.

·         Διατροφή και μακροζωία.

·         Η μεσογειακή διατροφή στις μέρες μας.

·         Μαθαίνοντας στο παιδί τον κόσμο της άθλησης.

·         Ψυχολογία και διατροφή στον χώρο της αντισφαίρισης.

·         Αερόβια άσκηση : Αλλαγή ψυχολογίας και σωστή διατροφή.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 6980256157

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds