Εκτύπωση

Ζαρώτης Ιωάννης

28 Φεβρουάριος 2012. Αναρτημένο Συνεργάτες

Ζαρώτης Ιωάννης Ψυχολόγος - Αθλητικός Ψυχολόγος

Ζαρώτης ΙωάννηςO κύριος Ζαρώτης Iωάννης είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου ως απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και απόφοιτος του Φ.Π.Ψ. Ιωαννίνων.

Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα « Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Αθλητική Ψυχολογία» και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Προγράμματος Ψυχολογίας του ΦΠΨ Αθηνών. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης είναι συνεργάτης των αθλητικών περιοδικών "Runner" και "EQUAL" σε θέματα που αφορούν στην Ψυχολογία και στην Αθλητική Ψυχολογία.

Ζαρώτης Ιωάννης
Ψυχολόγος - Αθλητικός Ψυχολόγος
Διεύθυνση: Κανάρη 39, Δάφνη Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


FacebookTwitter

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip