Εκτύπωση

Δεμερτζής Χαράλαμπος

29 Φεβρουάριος 2012. Αναρτημένο Συνεργάτες

Δεμερτζής Χαράλαμπος M.D. ,PhD , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Δεμερτζής ΧαράλαμποςΟ Δεμερτζής Χαράλαμπος είναι απόφοιτος της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Βουλγαρίας , με ειδικότητα στην πάλη και στο τζούντο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην πάλη με θέμα << Ανάπτυξη και εξέλιξη λαβών της άνω πάλης>> και διδακτορικού τίτλου στην Μεθοδολογία και θεωρία της προπονητικής, με θέμα << Δημιουργία των δομών της Ελληνικής ομοσπονδίας Ράγκμπι και η αρχική επιλογή και βελτίωση των δυνατοτήτων των νέων αθλητών ράγκμπι στην Ελλάδα>>.

Υπήρξε αθλητής της πάλης στην Χ.Α.Ν.Θ. και του ράγκμπι στην Ν.S.A. Sofia και Α.Σ. Σπάρτακος Θεσ/νικης.

Ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι όπως και του πρώτου συλλόγου Ράγκμπι στην Θεσσαλονίκη όπου υπήρξε αθλητής και προπονητής ταυτόχρονα. Επί σειρά ετών καθηγητής σε διάφορα Τ.Α.Δ. της χώρας όπως και προπονητής πάλης του Α.Σ. Μακεδονική Λέσχη.

Έχει εξειδικευθεί στο κλασικό μασάζ όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με θέματα γύρω από τον αθλητισμό , με σειρά δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με θέματα <<Η αρχή του ράγκμπι στην Ελλάδα>> , και << η Οβάλ μπάλα>> . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitter

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip